Anti Malware Scan
van webcreating

Dagelijkse anti-malware scan voor check-ups.
Identificeren van kwaadaardige code op uw website.
Monitoring om geïnfecteerde sites te vinden.
Alarmeren bij het identificeren van malware.
Scans op verzoek om de site op te schonen.
Vertoont het vertrouwens-teken van GeoTrust.

Bestel de Anti-malware scan
Anti Malware Scan

GeoTrust Anti Malware Scan

Wat is malware en hoe kan het mijn bedrijf schaden?

Malware is een algemene term voor kwaadaardige software en is een groeiend probleem op het internet. Hackers installeren malware door gebruik te maken van zwakheden in de beveiliging van websites en kunnen zich zo toegang verschaffen. De malware code is niet zichtbaar en moeilijk te detecteren. Het kan klanten hun computers infecteren doordat ze surfen naar een aangetaste website. Hackers gebruiken malware onder andere om virussen te verspreiden, computers over te nemen of om gevoelige informatie zoals creditcard nummers en andere persoonlijke gegevens te stelen.

 

Wat is de GeoTrust website Anti Malware scan?

GeoTrust website Anti Malware scan verzekert uw klanten dat uw website is gescand op malware door het tonen van een GeoTrust zegel, een van de meest populaire SSL merken op het web. Bescherm jouw klanten met een betaalbare Anti Malware scan van GeoTrust die bekende en onbekende soorten malware kan herkennen.

 

Waarom is een Anti Malware scanner nodig?

Distributie van malware via websites is bijna verdubbeld sinds 2010. Uw website wordt aangevallen door meer dan 286 millioen verschillende soorten van malware die vorig jaar geïdentificeerd zijn. Laat jouw website niet hacken. Bescherm jouw klanten hun online veiligheid met een efficiënte dagelijkse anti malware scan.

 

Wie zou website Anti Malware scan moeten gebruiken?

Elke website heeft het risico geïnfecteerd te worden met malware. Kleine websites kunnen kwetsbaarder zijn want ze hebben soms minder middelen en expertise om aanvallen snel te detecteren en te reageren. Malware kan je klanten hun computers infecteren als ze simpelweg je website bezoeken. Hackers viseren kleine websites met weinig verkeer waardoor ze langer ongemerkt blijven en meer schade kunnen toebrengen.

 

Wat zijn de voordelen van dit product voor mijn bedrijf?

Elke website moet te vertrouwen zijn om succesvol te zijn. Groeiende bezorgdheid over namaak sites, virussen en identiteitsdiefstal maken verbruikers onwillig om zaken te doen met websites die geen stappen ondernemen om hen te beschermen.


Hoe toon ik dat mijn website veilig en gescand is?

Door middel van een code kan de Trust seal eenvoudig worden geïmplementeerd in uw website. Zo kan iedere bezoeker meteen zien dat uw website veilig is en vrij van malware. Hieronder vind u de toe te voegen code terug.


Geotrust seal code

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.