DNS bestellingen platform

Webcreating heeft niet alleen aan het reseller domein registratie platform gedacht maar geeft haar resellers ook de mogelijkheid om hun eigen dns bestellingen platform te beheren.  Via een code kan deze gemakkelijk geïntegreerd worden op uw eigen website. Dit geeft aan uw klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een domeincheck en kunnen ze ook meteen bestellen.

Hoe werkt het dns bestellingen platform?

Als u reseller wordt bij Webcreating kan u op aanvraag dit dns bestelling platform erbij krijgen, op voorwaarde dat u alleen diensten afneemt bij Webcreating, zowel hosting als domeinnamen.  U krijgt hiervoor een gebruikersnaam toegewezen en een paswoord.  Deze gegevens worden dan verstuurd via e-mail samen met de link en dan kan u gebruik maken van dit platform.  Via een code kan u het bestelformulier plaatsen op uw website.  Uw Klanten kunnen via dat formulier een domeinnaam opzoeken via de domeincheck en kunnen eveneens gelijk bestellen.  Ze kunnen ook hosting selecteren als u die ook aanbiedt. 

U ontvangt de orders via e-mail binnen, dit is helemaal white label want Webcreating heeft er verder niets mee te maken.  Er staat ook een mogelijkheid waaronder u uw link van uw eigen algemene voorwaarden kan plaatsen.  De klant dient deze voorwaarden te accepteren, daar anders de bestelling niet vastgelegd kan worden.


platform voorbeeldDe onderdelen van het bestel platform

  • Dashboard
  • Profiel aanpassen
  • Lookup overzicht
  • Order overzicht
  • Prijzen wijzigen
  • Domeingroepen
  • Hostings
  • Manuele opzoeking
  • Log out

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.