Business hosting pakketten

Hieronder vindt u een overzicht van onze business hosting pakketten. Deze business pakketten verschillen van de normale hosting pakketten waardoor deze vooral voor bedrijven interessanter zijn. Het verschil ligt bij de extra's die u bij zo'n pakket krijgt, u krijgt namelijk een spamfilter en online backup optie bij deze business pakketten. Voor meer informatie over deze opties, lees verder onder de tabel. U kan deze pakketten online bestellen via de correcte bestel-link onderaan de tabel. Wij aanvaarden overschrijvingen, Paypal, Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal en MultisafePay.


  Pro business hosting pakket Elite hosting pakket Expert hosting pakket Master hosting pakket
Pakket Business Pro Business Elite Business Expert Business Master
Webruimte 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB
Dataverkeer 50 GB 70 GB Onbeperkt Onbeperkt
Subdomeinnen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Domein koppelingen 1 2 3 4
Domein Pointers Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Controle Paneel DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
MySQL Databanken Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
FTP Accounts Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Webmail
Email Forwarding
IMAP / POP3
Spamfilter / Antivirus *
Dagelijkse Backup *
Opstart kosten 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR
Prijs / jaar excl. BTW 75.00 EUR 130.00 EUR 190.00 EUR 250.00 EUR
  Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

Inbegrepen in elk business webhosting pakket

Installatron: Via installatron kan je applicaties zoals Wordpress, Joomla en Drupal eenvoudig op jouw pakket installeren.

PHP MyAdmin: Deze optie in het paneel geeft jouw toegang tot het beheren van een onbeperkt aantal MySQL databanken.

Dagelijkse Backup: Incrementele dagelijkse backup waarbij de laatste versie wordt overschreven door een nieuwe backup.
Spam- en virusfilter: Een filter die spam en virussen onderschept en in quarantaine plaatst. De filter kan je zelf beheren via het paneel.

24/7 monitoring: Uw hosting pakket wordt 24/7 gemonitord zodat we meteen kunnen optreden als er zicht problemen voordoen.

Email support: Wij bieden u GRATIS support aan (tijdens kantooruren) via support@webcreating.be voor alle vragen i.v.m. uw hosting pakket.Dagelijkse Backup

Elke dag wordt er een nieuwe incrementele backup genomen van uw hosting pakket. Als er iets misgaat bij/in uw pakket, zetten wij (enkel als service bij een business hosting pakket) gratis uw backup terug. Let wel op, er kan enkel een back-up van de dag ervoor worden terug gezet.

Spamfilter en Antivirus

De Spam- en virusfilter van Webcreating is een hoogwaardige filter die uw mailbox kan beschermen tegen spam. Deze filter filtert niet per mailbox maar over het ganse domein, er zijn daarom dus geen limieten qua mailboxen. Ook wordt hij steeds voorzien van een lijst met de laatste bedreigingen die er kunnen rondcirculeren.
U kan deze filter zelf beheren via uw eigen paneel waarbij u mails aan Quarantaine en de Black- en Whitelist kan toevoegen of verwijderen en nog veel meer.

Upgrade of downgrade

Heeft u reeds een hosting pakket bij ons, maar u ondervind dat u te weinig ruimte heeft voor uw website(s) of email berichten?

Dan kan u steeds kosteloos uw pakket aanpassen. Enkel het verschil in prijs wordt in rekening gebracht. Dit werkt uiteraard ook in de omgekeerde richting.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.