Hosted Exchange
van webcreating

Uw e-mail altijd en overal ter beschikking.
Agenda’s en e-mails delen.
Eenvoudig uit te breiden
E-mailboxen zijn maandelijks opzegbaar
Geen zorgen meer over back-ups
Nergens goedkoper!

Bestel Hosted Exchange
Hosted Exchange App

Exchange: een professionele e-mail oplossing

Met Hosted Exchange van Webcreating kunt u altijd en overal uw e-mail, agenda en contacten raadplegen via uw computer, laptop, iPhone of iPad,... Hosted Exchange is een professionele email oplossing die u alle functies biedt van een Microsoft Exchange Server, en biedt o.a. de mogelijkheid om e-mail, agenda en contacten te gebruiken en te delen.

Responsive weergave


Gebruik Exchange op elk apparaat

Met Exchange hebben uw gebruikers de kans om nog productiever te zijn,dit omdat ze hun berichten kunnen beheren op meerdere apparaten en daardoor veel effectiever als team kunnen samenwerken.

U kan vanaf uw computer, laptop, iPhone of iPad,... uw contacten en berichten beheren, berichten verzenden, agenda’s beheren, afspraken plannen, deelnemers uitnodigen, … Laat uw dagelijkse taken eenvoudiger verlopen door middel van hosted exchange.

Ook het samenwerken in teams en projecten wordt veel makkelijker

Via teampostvakken kunnen gebruikers samenwerken aan projecten, en alsnel een productieve deelnemer zijn in teams waar ze gegevens eenvoudig kunnen delen. SharePoint biedt cocreatie, documentopslag en versiebeheer, terwijl berichten worden afgehandeld in Exchange. Daardoor krijgen uwgebruikers een totaalervaring, waaronder toegang tot documenten.

Met archivering kan u belangrijke gegevens bewaren op één plaats

Uw gebruikers kunnen toegang krijgen tot een groot postvak waardoor ze zelf kunnen beslissen om hun e-mail te bewaren in hun hoofdpostvak of ze over te brengen naar een intern archief. Dankzij soepele, sterke beleids-regels kunt u uw opslag- en nalevingsbehoeften regelen zonder verlies vangebruikersproductiviteit.


Spam krijgt geen kans 

Standaard worden alle hosted exchange accounts beschermd door onze spamfilter die spam en virussen onderschept voor ze in uw mailbox aankomen. Een professionele beveiliging die u 99% spam en virus vrije e-mail garandeert!

 

50 GB Opslag

Onbeperkt aantal aliassen

Outlook Web App

Antivirus

Active Sync

IPhone en IPad

SSL Encryptie

Extra GB voor 1 EUR /maand

Exchange logo

€ 7,00 /maand

éénmalige setup van 10,00 euro

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.