Algemene Vragen

Wat houdt de nieuwe website in voor bestaande klanten?

Webcreating stelt met trots zijn vernieuwde website voor. Met een modern, gebruiksvriendelijk design hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het klantenpaneel en het bestel systeem van onze diensten en poducten zijn ook helemaal vernieuwd. Aangezien we met dit klantenpaneel een nieuwe start maken, zullen alle bestellingen via dit paneel aanzien worden als nieuwe klant. 

Nieuwe klanten zullen dus alle diensten qua hosting en domeinnamen meteen in het nieuwe paneel hebben staan. 

Voor reeds bestaande klanten is er de keuze om ofwel ook via de nieuwe website te bestellen, wat resulteerd in het aanmaken van een nieuw profiel, een nieuwe start in ons klantenpaneel met enkel de diensten die besteld zijn via de nieuwe website. De oude, bestaande diensten zullen wel beschikbaar blijven in het oude systeem.

Een andere mogelijkheid voor bestaande klanten die graag alle diensten samen houden, is via email de bestellingen doorgeven aan Webcreating en dan voeren wij deze manueel in het oude systeem in. 

Ter verduidelijking: Dit oude systeem blijft bestaan naast het nieuwe.

Hoe log ik in op mijn klantenpaneel?

Vanaf dat je klant wordt en dus geregistreerd bent bij Webcreating, krijg je via email de login gegevens van jouw klantenpaneel aan.

Inloggen kan via de website, in de bovenste blauwe balk kies je voor het menu 'klantenpaneel'.
Of je kan inloggen via deze link ( http://www.bestel.webcreating.be/clientarea.php ) met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je via email hebt ontvangen.

In het klantenpaneel kun je jouw klant- en kredietkaart gegevens beheren, lopende abonnementen bij ons bekijken en beheren. Hier vind je ook een overzicht van al je facturen die je via het paneel kan betalen, opslaan of afdrukken. Je kan zelfs via het paneel meteen nieuwe diensten bij ons bestellen waarbij jouw gegevens reeds ingevuld zijn. Ook het opzeggen van diensten die niet meer gewenst zijn, gebeurt eenvoudig via dit klantenpaneel.

Inloggen in het oude klantenpaneel kan nog steeds op http://www.webfacturatie.eu/klanten/ met jouw klantennummer als gebruikersnaam, en het wachtwoord dat je ontvangen hebt.

Wat doet Webcreating IT Services?

Webcreating IT Services is al 17 jaar actief in aanbieden van hostingpakketten en het registreren van domeinnamen aan een eerlijke en voordelige prijs.

Naast webhosting en domeinnamen biedt Webcreating een uitgebreid gamma van producten en diensten aan:

Virtual Pivate Server
Hosted Exchange
Spamfilter
Website builder
Website design
...

Daarnaast bieden wij ook een grote waaier aan 'white label' reseller diensten aan.
Deze reseller diensten zijn 'white label' wat wil zeggen dat u als officiële provider of leverancier professioneel naar uw klanten kan toe treden, zonder dat zij merken dat de diensten die ze bij u afnemen herleiden naar Webcreating.

Ook voor het ontwerp en de ontwikkeling van uw website, huisstijl, logo, briefhoofd, enveloppen, naamkaartjes,
of andere grafische elementen of systemen kan u beroep doen op Webcreating.

Kortom u kan bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw online identiteit te lanceren!

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.