VPS en Servers

Wat is een VPS?

VPS staat voor Virtual Private Server, het is een systeem om op één fysieke server meerdere 'virtuele' servers te zetten. Het voordeel is dat je minder hardware nodig hebt voor elk van die virtuele servers, en dat je deze perfect kan verdelen/schalen. Op die manier wordt er een optimaal gebruik gegarandeerd, zonder in te boeten aan performantie.

Zo kunnen we een systeem opzetten dat volledig voldoet aan de eisen die je nodig hebt voor jouw website(s) of toepassingen. Je hebt volledige root toegang tot de VPS om zelf je configuratie in te stellen, en elke VPS is volledig afgescheiden van elke andere VPS/klant, met jouw eigen, uniek IP adres.

Welke VPS pakketten bieden jullie allemaal aan?

Onze pakketten en meer informatie kunt u hier terugvinden:

 

http://www.webcreating.be/vps

 

We leveren ook maatwerk, hiervoor kunt u best even emailen naar sales@webcreating.be.

Hoe kan ik een VPS bestellen?

Via volgende link kan je zelf jouw VPS kiezen: http://webcreating.be/vps 

Nadien dien je nog zaken te kiezen zoals hostname, operating system (versie van linux), eventueel controlepaneel en service level, en betalingsperiode. Nadien vul je al uw contactgegevens in en verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Er wordt automatisch een contract opgesteld in pdf en wij gaan hier de bestelling verder verwerken. Betalen kan via paypal, creditcard, overschrijving,...

Hoe lang duurt het om een VPS op te zetten?

Na uw aanvraag en verwerking van de bestelling hier, kunnen we een VPS nog dezelfde dag online zetten. Indien u ook een controlepaneel wenst zoals bijvoorbeeld DirectAdmin, kunnen we hiervoor nog de dag zelf de licentie in orde brengen.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.