Reseller Webbuilder
van webcreating

Zelf webbuilders aanbieden aan uw klanten.
Keuze uit 171 templates.
Eenvoudig 'drag and drop' systeem.
Hosting inbegrepen.
Bepaal zelf uw verkoopprijzen.
Onze reseller diensten zijn volledig White Label.

Reseller website builder bestellen
Reseller website builder

Website builder voor resellers

Webcreating geeft haar resellers nu ook de mogelijkheid om hun diensten uit te breiden met Webbuilder. Webbuilder is een zeer populaire website bouwer waar hosting al is inbegrepen. Webbuilder voor resellers is een White Label product. 

 

Verkoop nu ook White Label Webbuilders aan uw eigen klanten. Hoeveel webruimte u per Webbuilder toekent en welke prijs u hiervoor vraagt bepaalt u volledig zelf.

 

Met de reseller website builder van Webcreating maak je in slecht enkele stappen een professioneel uitziende website zonder technische kennis!

Via een online drag-and-drop systeem kunt u de website bewerken waar en wanneer u wilt.

Kies één van de vele professionele templates en u kan meteen aan de slag.

 

Had u graag wat meer informatie hierover? Contacteer onze verkoopdienst: sales@webcreating.be

 

Klik hieronder op de knop om reseller hosting met een website builder te bestellen. Tijdens het bestelprocess kan je tijdens stap 2 de optie 'reseller website builder' aanvinken. Deze zal dan automatisch aan jouw hosting pakket worden toegevoegd. Om deze website builder te kunnen aanbieden aan jouw klanten, kan je bij het maken van jouw verkoop pakketten op DirectAdmin simpelweg de optie 'Webcreating webbuilder' aanvinken.

Heb je al een reseller hosting pakket bij ons en wil je de website builder erbij nemen, dan kan je inloggen in ons klantenpaneel en daar kiezen voor 'mijn abonnementen' -> 'beschikbare opties'. Daar zal je dan de reseller website builder zien bijstaan en kan je in het selectveldje kiezen voor welk van jouw diensten deze besteld moet worden.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.