Spam en virusfilter
van webcreating

Filtert 99% van alle spam en virussen.
Compatibel met alle mailservers en software.
Vermindert mailserver load tot wel 80%.
Geen aanpassingen nodig aan server of netwerk.
Automatische systeem updates.
Snel te implementeren en te beheren.

Bestel hosting + spamfilter
Virus- en spamfilter van Webcreating

Bescherm uw volledige domeinnaam tegen spam en virussen

Bescherm uw mailbox voortaan met de virus- en spamfilter van Webcreating, een hoogwaardige filter die uw bedrijf zeker zal weten te waarderen. Onze hosted spamfilter kan voor iedereen ingezet worden en hoeft daarom niet in het netwerk van webcreating te zitten, door middel van de MX records kan de filter onmiddellijk actief zijn voor uw ganse domeinnaam.

spamshield
Onze spamfilter filtert niet per mailbox maar op de totale domeinnaam, er zijn dus geen limieten qua mailboxen. Zo blijft je complete domeinnaam spam- en virusvrij.spamlist
Uw mail beschermen tegen virussen is geen overbodige luxe, onze virusfilter wordt dan ook steeds voorzien van een lijst met de laatste bedreigingen die er circuleren.spamlock

Stop de spam op uw Mobile Phone, Blackberry, HTC, Iphone enz..., onze virus en spamfilter levert enkel de gefilterde mail af ( 99% spamvrij ).


 

Hoe werkt onze virus- en spamfilter ?

De virus- en spamfilter van Webcreating biedt een geïntegreerde spam- en virusoplossing voor complete e-mailbescherming op "netwerk" niveau. De spamfilter filtert alle ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails nog voor ze uw mailserver bereiken.

 

Deze virus- en spamfilter methode resulteert in een zeer nauwkeurige spam en virus detectie.schema werking van de filter


Hoe te bestellen ?

Klik hieronder op de knop om hosting met een spamfilter te bestellen. Gedurende het bestelprocess kan je tijdens stap 2 de optie spamfilter aanvinken. Deze zal dan automatisch aan jouw hosting pakket worden toegevoegd.

Heb je al een hosting pakket bij ons en wil je de spamfilter erbij nemen, dan kan je inloggen in ons klantenpaneel en daar kiezen voor 'mijn abonnementen' -> 'beschikbare opties'. Daar zal je dan de spamfilter zien bijstaan en kan je in het selectveldje kiezen voor welk van jouw diensten deze besteld moet worden.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.