Website laten maken
door webcreating

Op maat gemaakte websites.
SEO vriendelijke structuur.
Geen updates nodig.
Responsive webdesign
Uitgebreide keuze in modules.
Een éénmalige kost i.p.v. een jaarlijks tarief.

Website bestellen
Website design

Website laten maken door Webcreating

Aanvullend op onze domeinnaam en hosting diensten kan u bij ons ook terecht voor website design of kort gezegd: webdesign.

Als mensen iets meer willen weten over een bedrijf is meestal de eerste stap dat bedrijf te gaan opzoeken op het internet.
Daarom is een goede website hebben erg belangrijk want veel potentiële klanten zullen uw organisatie online leren kennen.
Uw website is het uithangbord van uw organisatie, het is daarom van groot belang dat u een goede eerste indruk maakt met een professioneel website design.

Zo'n website design kan worden opgesplitst in twee delen: het ontwerp gedeelte en het ontwikkel gedeelte. Webcreating begint met het maken van een ontwerp op maat a.d.h.v. de wensen en behoeften van de klant. Als het website design goed bevonden wordt, gaan we naar de ontwikkelings fase en zetten wij dat ontwerp om in een online website. Onze mogelijkheden in website design zijn heel erg uitgebreid. Zo maken we niet enkel basis websites, maar ook CMS websites,  blogs, webshops en andere online systemen of toepassingen.

Voor meer informatie over onze website aanbiedingen kan u ook altijd vrijblijvend een mailtje sturen naar webdesign@webcreating.be of ben@webcreating.be 

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.